0364 811 302 / 0733 771 568, DE LUNI PÂNĂ VINERI, ÎNTRE 09:00 ȘI 17:30. | TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE DE MINIM 145 LEI.
Selectează o Pagină

Transport și Politică de Returnare

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului înainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator și Bioplanta (bioplanta.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris sau telefonic comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.

Garantăm inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site, telefonică sau cu așteptările clientului. bioplanta.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, dacă acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise.

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta noastra in maximum 24 de ore de la recepționarea

produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisă spre soluționare.Produsele pot fi returnate conform OUG 34.2014,în termen de 14 zile de la primirea pachetului.

Taxele de transport în cazul returnarii marfii vor fi suportate de către cumparator, metoda de returnare a produsului facandu-se prin curier rapid (Urgent Cargus).