DESPRE NOI

Cine suntem noi?

Suntem o echipă dedicată și pasionată, având 10 ani de experiență în producția și distribuția de produse naturiste de cea mai înaltă calitate. Sediul nostru este situat în inima Cluj-Napoca, iar misiunea noastră este de a oferi soluții naturale pentru o viață sănătoasă și echilibrată.De-a lungul anilor, ne-am concentrat pe cercetarea, dezvoltarea și producția de produse naturiste inovatoare, menite să aducă beneficii semnificative sănătății și bunăstării dumneavoastră. Am luat naștere din dorința de a oferi o alternativă naturală și eficientă la produsele chimice și sintetice, promovând astfel un stil de viață mai sănătos și mai sustenabil.

Ce facem diferit?

Ce ne diferențiază este pasiunea noastră pentru natură, calitatea produselor noastre și angajamentul față de clienții noștri. Suntem mândri de faptul că fiecare produs pe care îl creăm este rezultatul unei cercetări riguroase și a unei selecții atente a ingredientelor naturale, provenind de la surse de încredere.Echipa noastră este formată din experți în domeniul naturist, herbalisti și profesioniști din industrie, toți dedicați să vă ofere produse naturiste de cea mai înaltă calitate. Ne bucurăm să colaborăm cu comunitatea noastră locală și să aducem beneficii sănătății și bunăstării celor care aleg să ne sprijine

O gamă esențială de suplimente, pentru a fi mereu în formă

BioPlanta s-a născut din dorința de a ne implica în creșterea calității vieții omului secolului XXI, atât prin conceperea unei game de suplimente alimentare naturale 100%, cât și prin conștientizarea la nivelul maselor a importanței prevenției și adoptării unui stil de viață cât mai sănătos. Gama de produse BioPlanta este simplă și esențială. Dorința noastră este să vă oferim cele mai esențiale și eficiente suplimente alimentare existente. În timp ce mulți distribuitori au o gamă atât de variată încât devine dificil asigurarea unei calități și eficiențe corecte, BioPlanta, din potrivă, se concentrează pe o serie de suplimente care și-au dovedit eficiența și care acoperă o plajă largă de nevoi de sănătate.

Respectarea naturii și a mediului

Conservarea naturii și a mediului este mai mult decât un simplu detaliu pentru noi. În acest sens, respectarea solurilor, modul de cultivare și producție (pe care ni le dorim cât mai naturale posibil), materiile prime rezultate din agricultura ecologică, utilizarea capsulelor 100% vegetale, sunt lucruri cărora le acordăm o atenție deosebită. 

Ingrediente din întreaga lume, producție europeană

Călătorim în lume pentru a găsi și a vă aduce ceea ce face cel mai bine natura. Clima, fertilitatea solului, know-how-ul local sunt toți parametrii pe care îi luăm în considerare atunci când alegem locul de aprovizionare pentru produsele noastre.

Angajamentele noastre

SUNTEM LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRĂ

Rămânem la dispoziția dvs. și promitem să răspundem tuturor solicitărilor dvs. cât mai curând posibil, fie prin e-mail, fie prin telefon, de luni până vineri de la 09:00 la 17:30.

CALITATEA ȘI EFICIENȚA PRODUSELOR NOASTRE

Am dezvoltat împreună cu profesioniștii din domeniul sănătății suplimente alimentare de calitate. Formulele produselor noastre sunt special dezvoltate în laborator pentru a vă oferi cele mai bune ingrediente cu o doză perfectă de ingrediente active. Scopul nostru este de a vă oferi o gamă 100% naturală.

LIVRĂRE ÎN 48 DE ORE

BioPlanta se angajează să vă proceseze comanda și să vă expedieze pachetul cât mai curând posibil, astfel încât să îl primiți în intervalul 24-48 de ore (perioada necontractuală, în funcție de destinație). În plus, orice comandă plasată înainte de ora 16 este expediată în aceeași zi (cu excepția week-end-urilor și a sărbătorilor).

PRODUSE SIGURE, FABRICATE ÎN UE

Toate produsele noastre sunt analizate și verificate în laborator înainte și după producție pentru a asigura o siguranță totală. Ele îndeplinesc specificații foarte stricte în ceea ce privește igiena și siguranța. Chiar dacă anumite ingrediente sunt aduse din diferite țări ale lumii (din locul lor de origine), întregul proces tehnologic se realizează în UE, în laboratoare certificate, pentru a verifica și a controla fiecare ingredient și pentru a obține o calitate optimă.

SELECȚIE RIGUROASĂ A MATERIILOR PRIME

Abordarea noastră în ceea ce privește calitatea ne determină să alegem cu cea mai mare atenție atât materiile prime ale suplimentelor noastre, cât și producătorii cu care lucrăm. Furnizorii de materii prime cu care lucrăm trebuie nu numai să îndeplinească anumite criterii, dar și să atingă standardele noastră de calitate.

SUPLIMENTE ALIMENTARE 100% NATURALE

Toate suplimentele noastre sunt făcute în modul cel mai natural posibil și cu cele mai naturale ingrediente, fără substanțe chimice, OMG-uri sau orice element care este dăunător pentru mediu, animale sau oameni. 

RESPECTAREA REGLEMENTĂRILOR

BioPlanta respectă cu strictețe legislația românească și legislația europeană privind vânzarea de suplimente alimentare, ceea ce ne obligă să ne concentrăm eforturile și vigilența în direcția siguranței produselor noastre. Toate suplimentele noastre sunt notificate la Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului.

RESPECTAREA MEDIULUI

De la producție până la ambalare, BioPlanta se ocupă de mediu, lucrând în modul cel mai natural, prin minimizarea riscului de poluare. Avem grijă să alegem cele mai ecologice moduri de transport pentru a ne limita amprenta de carbon.

RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Deseori lucrăm cu producătorii mici, ceea ce ne permite să controlam mai bine producția și să jucăm un rol social in cadrul populației locală. Unele dintre produsele noastre provin de asemenea din comerțul echitabil, ceea ce ne permite să ajutăm oamenii locali să trăiască mai bine prin exploatarea propriilor resurse.

TRANSPARENȚĂ

Ne angajăm să avem o transparență totală față de consumatori. Pentru a face acest lucru, avem grijă să vă informăm cât de mult posibil despre cum ar fi originea, compoziția și calitatea produselor noastre.

Abonează-te la noutăți și primește 10% reducere.

Rămâi la curent cu toate noutățile și ofertele și beneficiază de o reducere adițională de 10% la următoarea ta comandă.